Снощи на ул.6-ти септември до мен имаше паркирана черна 155-ца с шплентове на предния капак. Номера и беше 0133.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеСнощи на ул.6-ти септември до мен имаше паркирана черна 155-ца с шплентове на предния капак. Номера и беше 0133.Джантите са черни. Но не съм я къпал скоро горката, така че нормално да се объркаш
Вчера сутринта Legend 155 ако не се лъжа пресичаше графа, аз минах пред него с колелотоИмам стикер със www.clubalfaromeo.com на вилката някой ако види да свирка
Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94
Comment
-
Първоначално публикувано от BiTurbo Покажи съобщениеЗелена колегаДжантите са черни. Но не съм я къпал скоро горката, така че нормално да се объркаш
Моя грешка! Не съм видял хубаво в тъмното. Иначе джантите видях, че са черни.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеСнощи на окръжна блоница на пазара към 7:30 вечерта ми свирна един колега и аз му махнах да казва кои беше
Живея в 28-ми блок. Ще се радвам да изпием по бира някоя вечер.Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеАз бях. Даже преди няколко седмици те бях снимал с охрана.
[ATTACH]79762[/ATTACH]
Живея в 28-ми блок. Ще се радвам да изпием по бира някоя вечер.ок само спри някои път като минаваш
Comment
-
Една правеща впечатление червена 156-ца се паркира, малко кофти на завоя поради липса на места на Феликс Каниц до ВМА преди 10мин. Колегата май се почуди доста преди да я остави там,но ...като нямаш избор. Между другото колата изглежда супер,макар че от малко далеч я видях, че ми беше неудобно да хода да я разглеждам, а и доста се зазяпах
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеДнес сутринта 159 сребристо комби на ВМА и червено ГТ с ГТА джанти на Дойран?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТова със 159 сиво комби,може да съм бил аз,всяка сутрин минавам оттам
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеИмаше някой до драйвъра..драйвъра пък..около 30-35 късо постриганвиж в подписа джантите ми,мойта е единствената в Сф с такива
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАми жена ми е всяка сутрин до мен,пък аз съм на 29 късо подстриганвиж в подписа джантите ми,мойта е единствената в Сф с такива
Comment
Comment